PAUL HARRIS FELLOW

"TIL ÆRE OG ANERKJENNELSE" - Opprinnelig tenkt som et symbol på takknemlighet for donasjoner

The Paul Harris Fellowship ble stiftet i 1957, og var til å begynne med en måte å vise påskjønnelse for - og å stimulere til - økonomiske donasjoner til det som den gang var Rotary Foundation´s eneste program, "Rotary Foundation Fellowships for Advanced Studies". Dette var forløperen til det som i dag er kjent som "Ambassadorial Fellowships". Frem til 1969 fikk mottagerne kun et diplom som viste at de var tildelt utmerkelsen. På kongressen i Honolulu ble for første gang også medalje delt ut - designet av den japanske kunstneren Fiju Tsuda. 

En "Paul Harris Fellow"-medalje deles ut til personer som har utmerket seg spesielt innenfor et gitt område. Trøgstad Rotary har hatt gleden av å utdele denne æresprisen hele 6 ganger så langt:

1995: Johan Kallak (For sine mange internasjonalt, anerkjente oppfinnelser)

2005: Knut Erling Granaas (For fremragende innsats innen handicap-idrett, først og fremst kjelke-hockey. Granaas er sølvmedaljevinner fra Paralympics på Lillehammer i 1994, gullvinner i Nagano 1998, sølvinner i Salt Lake City i 2002. Granaas har spilt tilsammen 22 landskamper i EM, VM og OL)

2006: Ola Kind (For fremragende innsats og engasjement i Trøgstad Rotary gjennom de første 20 årene. Kind er en av charter-medlemmene i vår klubb)

2006: Per Thomas Huth (For sitt iherdige og trofaste engasjement innen skøytesport og alt arbeidet som er gjort i forbindelse med kunstisbanen i Båstad)

2018: Sigrun Østreng og Per Østreng (For sitt langvarige, utrettelige og særdeles fruktbare arbeid for og innen turn-sporten i Trøgstad. Utallige timer med dugnad, frivillig innsats både for turnere og for at de har gjort låven på Haugen Gård til en unik arena for trening og utvikling av dyktige turnere)

2022: Ann Kristin Sæther (For sin innsats innen Handicamp, barnehjemsprosjekt i Thailand og et langvarig og omfattende engasjement innen frivillig arbeid i vår kommune)


                                                                                        


Sosiale medier

Meeting info

Venue: NMK Trøgstads lokaler
Address: Kirkeveien 52
Postal Code: 1860
City: Trøgstad
Country: NO
Day: Torsdag
Time: 19:30
Language: noEvent archiverotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS